top of page

INFO

 

Onze kennel Belle's Legacy, wordt uitgebaat door Danielle en Walter met als doel het fokken van gezonde rashonden.

Zo willen we onze hobby steeds naar een hoger niveau brengen.

Wij proberen dit te realiseren door intensief bezig te zijn met gehoorzaamheid zonder het esthetische en de werkdrift van de honden uit het oog te verliezen, rekening houdend met het karakter van iedere hond.

naar onze jaren ervaring en mening zijn de Border Collies hiervoor het ras bij uitstek. Niet alleen voor hun uitmuntende werkdrift en zachte karakter, maar ook voor hun veelzijdigheid en flexibiliteit.

Dat alles maakt de Border Collies zeer geschikt als gezinshond of als gezelschapshond alsook ideaal voor flyball, agility, doggydance, show en uiteraard gehoorzaamheid.

Indien je hierover meer wil weten of een echte vriend voor het leven zoekt, neem dan gerust contact op met ons. Kom een kijkje nemen naar onze manier van werken en onze mooie verzorgde honden in onze kennel Belle's Legacy

62594087_442276046551145_179041385815054

Het Ontstaan

 

Ontstaan van onze kennel

De dag waarop de wereld van millenium veranderde, maakten wij een wereld voor ons 2. Danielle Vereyken, geboren in 1966 te Schilde (moeder van Wesley en Sanne) en Walter Renders, geboren in 1967 te Lichtaart gingen samenwonen. 

Naast de passie voor elkaar, deelden we ook de passie in het gedreven uitvoeren van de paardensport. In 2004 kochten we een labrador Zoe, om 2 jaar later een mooi nestje van te verwelkomen waaruit we een teefje, Moesj, hebben gehouden.

De paardensport werd al snel recreatief en de interesse in de hondensport groeide aanzienlijk.

Walter werkte met labrador Moesj verder en Danielle met haar rottweiler Kira ging voor de gehoorzaamheid.

Enkele jaren later, moesten we rottweiler Kira veel te vroeg afstaan waardoor we voor Danielle besloten om een Border Collie met stamboom uit een echte werklijn te kopen. Deze Isabelle, roepnaam Belle, bracht ons in 2012 reeds tot de Beker van België in gehoorzaamheid.

Het idee om rond haar een foklijn op te richten was snel geboren.

Het resultaat kan je nog steeds komen bezoeken en bekijken in onze kennel ''Belle's Legacy", die we tot op heden nog steeds op een gezonde manier doen groeien.

 

 

 

 

bottom of page